• Silibase Product

    Silibase is one of the leading & professional manufacturers specialized in producing all kinds of SILICONE BASED new materials.

  • Silibase Technique

    Silibase technique team always focus on quality first and insist on developing new products.

  • Silibase Service

    Silibase people will serve you the best before and after sale.

silikoninė Pavirsiaus

Feb 13, 2014

Kas yra Silikoninė Paviršinio ?
Silikoninė Paviršinio šis purškimo adjuvantas yrasuper plinta agentas iš polieterio modifikuoto trisiloxane .
   
Pagrindinės savybės ir Tipiškos Privalumai silikono paviršinio aktyvumo medžiagos
Sumažina sumą purškimo pesticidais
Super plinta ir skverbiasi purslai žemės ūkio cheminių medžiagų
Skatina greitą įsisavinimą chemikalus ( lietaus atsparumas )
Pagerina prašymo patikimumą
Pagerina purškimo aprėptį
Joninio , todėl naudinga su įvairių agrocheminių formulių
Accord su aplinkos apsauga , sumažina aplinkos taršą pesticidais
Sumažina pesticidų likučių
Pagerina gaminio kokybę
Sumažina vandens sąnaudas ne mažiau kaip 50 %
Lengva naudoti, platus naudojimas , mažos sąnaudos

Fizinės savybės silikono paviršinio aktyvumo medžiagos
Aktyvus turinys procentų : 100 %
Išvaizda: Skaidrus, šiek tiek gelsvas skystis
Debesis punktas ( 0,1 masės %): < 10 ℃
Tankis ( 25 ℃) : 1,02 ± 0.01g/ml
HLB reikšmė ( hidrofilinis lipofilinis balansas): 5 ~ 8
Lūžio rodiklis esant 25 ° C: 1,440-1,450
Užšaldymo temperatūra: < 2 ℃
Klampa prie 25 ° C ( 77 ° F) : 20-60 cSt
Paviršiaus įtemptis ( 0,1 % AQ . ) : 20 - 22mN / m

Programos silikono paviršinio aktyvumo medžiagos
Silikoninė paviršiniomažo klampumo silikono polieterio kopolimero skysčio tipas, naudojamas sustiprinti drėkinimo našumą , platinti ir skverbtis žemės ūkio chemikalų . Silikoninė Paviršinio gali būti naudojamas kaip formavimo ingredientas vandenyje tirpių plačialapių herbicidų ir insekticidų, fungicidų ir augalų augimo reguliatoriai , arba kaip rezervuaras - mišinio adjuvanto lapijos - taikoma cheminių medžiagų. Silikoninė Paviršinio galite pridėti prie biologinės pesticidų purškimo mišinio tirpalą, tokį kaip pesticidas , Baktericidas , herbicidas, lapijos trąšų , augalų augimo reguliatorių ir tt, ypač taikomą sistemiškai vaistinėje.

Spektakliai silikono paviršinio aktyvumo medžiagos
Silikoninė Paviršinio sumažina paviršiaus įtempimą vandeninių žemės mišinių gerokai mažesnė nei galima pasiekti su įprastiniais nejoninės atstovai. Tuo jo koncentracija 0,01 proc , silikoninė Paviršinio sumažina paviršiaus įtempimą žemiau 23 Dynes / cm , kuri gamina labai greitai sudrėktų ir plinta sunkiai šlapio paviršiaus , pavyzdžiui, vaško lapais. Taigi, pilnus gali būti pasiektas su herbicidų , insekticidų, fungicidų ir kitų žemės ūkio chemikalų . (Žr. 1 pav )

Be to, sparčiai drėkinimo ir plinta , silikoninė Paviršinio taip pat labai padidina cheminių medžiagų patekimą į augalų audinius. Įrašyta Silikoninės paviršinio aktyvumo medžiaga herbicido bako mišinio gali žymiai padidinti jo efektyvumą , ypač plačialapių piktžolių su vandenyje tirpiais herbicidų kontrolę. Greitas įsisavinimas gamina " lietaus atsparumas " , ty , herbicidai yra neplauti išjungti kritulių nes jie įsiskverbė į augalo paviršiaus.




Stabilumas silikono paviršinio aktyvumo medžiagos
Silikoninė Paviršinio gali būti stabili neutrali vandeninio tirpalo ( pH 6,5 ~ 7,5 ) ilgą laiką . JeipH vertė yra 5, tai bus prastesni pusę vertės po savaitės . JeipH vertė yra 3, tai bus prastesni, 0,1% pradinės vertės po 24 valandų. Be to,iš trisiloxane hidrolizė yra akivaizdus šarminę aplinką . Kaip žemės ūkio priklausomybę,produktas turi būti pridėtas prieš purškiant pasiekti silikono hidrolizę . Jo hidrolizuoti gebėjimas ir turintys liekamojo yrasvarbus privalumas iš aplinkos apsaugos požiūriu.

Kaip naudotis silikono paviršinio aktyvumo medžiagos
Silikoninė Paviršinio turi 2 rūšių papročius. Yra :
1 . Agrochemijos junginiai
Silikoninė Paviršinio gali būti naudojamas kaip formulės ingredientas , jei visi ingredientai yra suderinami. Silikoninė Paviršinio yra stabilus neutralių vandeninių vakcinomis ( pH = 6,5 ~ 7,5 ) , bet bus prastesni sparčiai šarminės arba rūgštinės formulės. Naujas produktas formuluotės turėtų būti kruopščiai patikrinta našumo ir tinkamumo stabilumo prieš patekdamas rinką. Be to, rekomenduojama, kad silikono Paviršinio būti naudojama koncentracija ne mažiau kaip 5% , remiantis viso mišinio .

2 . Kaip mišinį adjuvante
Silikoninė Pavirsiaus , kai naudojamas kaip bako -side pagalbine medžiaga gali būti panaudota siekiant pagerinti purškimo aprėptį, pagerinti įsisavinimą arba leisti priimti į purškimo apimties sumažėjimu . Silikoninė Paviršinio yra efektyviausias kaip bako -side pagalbine medžiaga , jei purškimo mišiniai yra 1 ) : per PH diapazone 5-8 , ir 2): suvartoti per 24 valandas po paruošimo .

Aukšto purškimo apimtis, kartu su dideliu paviršiaus normas, neprivalo pasiekti pakankamą aprėptį silikono paviršiaus medžiagų. Tiesą sakant , silikoninė Paviršinio turi potencialą suteikti tinkamą aprėptį daug nedidelės apimties purškiant tempu nuo 0,025 % iki 0,1 %. Pasitikrink nedidelį plotą pirmas užtikrinti, kad pasėlių žala neatsiranda .

Galimas Programos silikono paviršinio aktyvumo medžiagos
Silikoninė Paviršinio buvo sėkmingai purškiant pasaulyje. Tipinės taikymo sritys :
    Prašymas Tipinis naudojimas Įvertinti
    Augalų augimo reguliatoriai 0,025 % iki 0,05 %
    Herbicidai 0,025 % iki 0,15 %
    Insekticidas 0,025 % iki 0,1 %
    Fungicidas 0,015 % iki 0,05 %
    Trąšos ir mikroelementų 0,015 % iki 0,1 %

PASTABA: Naudokite kainos yra priklausomos nuo derliaus , agrocheminių ir purškimo apimties reikalavimus .

Po silikono Paviršinio papildomas žemės ūkio cheminės medžiagos ,paviršiaus įtempimas yra mažas irskverbtis galimybė yra labai didelė. Kai stiprių pesticidų ir herbicidų, dozė turi būti mažinama. Purškimo metu , atkreipti ypatingą dėmesį į asmeninių apsaugos priemonių siekiant išvengti apsinuodijimo pesticidais gautą kūno absorbcijos per odą skvarba ir kvėpavimo takų cheminės medžiagos.
   
Naudingas gyvenimas ir saugojimas silikono paviršinio aktyvumo medžiagos
Naudingas laikas: 2 metai
Produktas turi būti saugomas vėsioje vietoje jos originalioje pakuotėje. Vengti tiesioginio kontakto su rūgštinių ir šarminių cheminių medžiagų. Venkite didelių sunkumų ir tiesioginių saulės spindulių .

Paketas Silikoninė paviršinio aktyvumo medžiagos
Priklausys nuo klientų poreikius , daug įvairių paketą yra prieinami , pavyzdžiui, 1ltr , 5Ltr 10Ltr , 50Ltr plastikinį butelį ir 25 kg kibirai , 200 kg statinėse ir 1000 kg tote - dėžes .

Išėjimas iš silikono paviršinio aktyvumo medžiagos
10 , 000KGS per mėnesį

Copyright © 2011-2024 SILIBASE! All Rights Reserved.